5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR خواص چای کوهی و عناب

5 Essential Elements For خواص چای کوهی و عناب

5 Essential Elements For خواص چای کوهی و عناب

Blog Article

عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث می‌شود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوه‌ی پر خاصیت نسبت داده می‌شود، آرامش در هنگام خواب است.

همچنین مشخص شده که عناب خشک به لاغری و کاهش میزان چربی در خون نوجوانان چاق کمک می‌کند. و می‌تواند خطر بیماری قلبی را در نوجوانان کاهش دهد.

شما می‌توانید این میوه را به صورت آب میوه و خشک‌شده نیز دربیاورید، آن را میل کنید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

عناب درخت کوتاه یا متوسطی دارد و ارتفاع آن حدود ۵ تا ۷ متر است. درخت عناب سرشاخه‌های انبوه و تیغ‌داری است.

این میوه دارای دو نوع فیتوکمیکال است، فیتوکمیکال در واقع یک ماده گیاه شیمیایی است که باعث ایجاد خواص پزشکی مفیدی می‌شود. این ماده شیمیایی باعث ایجاد تغییرات مثبت در مغز و پیام‌رسان‌های عصبی می‌گردد، فرآیند خواب شما را تسهیل می‌کند و مشکلات آن را به طور کامل حل می‌نماید.

۴۴ مدل حلقه زنانه استیل ؛ این روزا انگشتر های استیل به یکی از محبوب‌ ترین انتخاب‌ها تبدیل شدن

در مقاله نوشته شده از غفاری دایت به سراغ جدول کالری مواد غذایی میرویم و شما را با کالری انواع غذا آشنا کنیم،پس با ما همراه باشید بامراجعه به لینک مربوطه.

در طب سنتی از عناب می‌توان برای تسکین کمردرد نیز استفاده کرد. درمان کمردرد با عناب به این صورت است که باید به مدت ۱۰ روز روزی ۱۰ عدد از این میوه را مصرف کرد.و ابتدا آن را مکیده و سپس میل کنید.

بسیاری از مطالعات گزارش داده‌اند که عناب دارای ویژگی ضد باکتریایی در برابر باکتری‌های گرم مثبت (گروهی از باکتری‌ها) است.

بهبود سلامت قلب نیز از خواص عناب خشک است. عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگ‌های خونی شما خواص عناب خشک را شل می‌کند و به تنظیم سطح فشار خون کمک می‌کند.

ظاهرا عناب چینی خشک همان اندک ویتامین‌ها را نیز ندارد اما استثنائاً ویتامین ث آن چندین برابر بیشتر است. ضمنا مواد معدنی عناب خشک و کالری آن چندین برابر عناب تازه است.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.

۲۸ مدل گردنبند هرینگبون نقره ؛ ترندی که هرگز قدیمی نمی شود

Report this page